Persondatapolitik

Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger.

De nye regler har også betydning for dig som kunde i Fjellerup Strands Vandværk.

Kort fortalt betyder det, at du fremover skal have mulighed for at få bedre overblik over de oplysninger, vi har om dig.

Hvilke oplysninger registrerer vi, og hvad bruger vi dem til?

For at kunne give dig de produkter og services, du har hos os, registrerer vi for eksempel dit navn, adresse, målernummer, samt telefonnummer.

For at kunne administrere aflæsning af målere, fakturering, udsendelse af regninger m.v. arbejder vi sammen med firmaerne Kamstrup A/S (aflæsning af målere), Microva (betalingssystem), Dansk Revision (fakturering) og desuden Mailchimp (udsendelse af nyhedsbreve). Med disse firmaer er der indgået databehandleraftaler som sikrer, at dine data ikke bruges til andet en det klart definerede formål og ikke deles med tredjepart.

Du skal ikke selv gøre noget i forhold til de nye regler. Vi har taget de relevanteforholdsregler, der skal til for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen.

Vil du vide mere om, hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du få mere information hos webmaster@fsvvpost.dk

Du er også velkommen til at kontakte os på 4016 4845